MARTOR OCULAR. Circulația cu RATB în Capitală! Condițiile inumane la care sunt supuși călătorii

Tuesday, 16 December 2014, 21:33 Sursă: REALITATEA.NET

Vă reamintim, dacă aţi fost martorul unui eveniment care poate deveni o ştire, trimiteţi-ne imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul REALITATEA.NET, la rubrica Martor ocular.

Adaugă părerea ta

În ultimele zile, mai mulți cititori REALITATEA.NET ne-au semnalat faptul că o călătorie cu RATB-ul este o adevărat chin.

Raluca, o cititoarea REALITATEA.NET, ne-a scris că: "Va aduc la cunostinta o situatie cat se poate de dificila. In fiecare dimineata, de luni pana vineri, sa circuli cu ratb -ul 116 sau 141 spre Unirii, intre statiile Izvorul Rece si Metrou Brancoveanu este un chin. Oamenii se inghesuie in rarele masini care vin, soferii ajung sa ia calatori si cu ei in fata, lucru ce pune in pericol siguranta calatorilor, in opinia mea. Am facut sesizari la ratb, va pot pune la dispozitie si raspunsul lor, care este foarte vag. In opinia lor, din cauza traficului masinile vin foarte greu. Am reusit sa stau de vorba si cu soferii care spun ca nu sunt piese si stau in garaj cate 30 de autobuze. Ori eu nu stiu de ce mai platesc abonament? Ca sa stau inghesuita in fiecare dimineata, sau mai rau, sa nu reusesc sa urc nici dupa jumatate de ora de asteptat."

 

Nela ne-a scris că: "Pe traseul 381, dimineata nu se mai pot deschide usile la masini in statii, e un calvar.Toti calatorii isi pun intrebarea de ce nu se iau masuri ca sa fluidizeze traficul sa bage o masina numai pana la Piata Sudului ca si asa trolebuzul 77 circula degeaba pana la Nitu Vasile mai ales la orele de varf sunt cativa oameni in ele. Ma adresez in numele si a altor calatori care nu au posibilitatea sa ia legatura cu dumneavoastra."