Coronavirus - România: 30175 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă un caz șocant! A murit pe scările spitalului, imediat după ce a fost externat

Tuesday, 03 September 2019, 16:55 Sursă: REALITATEA.NET

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Craiova, doctor Cristiana Geormăneanu a spus că bărbatul a fost internat în Clinica de Cardiologie, în urmă cu două săptămâni, dar nu i s-a putut monta un defibrilator cardiac pentru că a avut și o infecție care nu a permis acest lucru, scrie Realitatea de Craiova.

„A fost internat în urmă cu două săptămâni în Clinica de Cardiologie pentru montarea unui defibrilator, dar s-a constatat că prezenta un focar de infecție. Se înțepase într-un cui, la un picior și avea o plagă suprainfectată și din această cauza nu a putut beneficia de montarea defibrilatorului. I s-a instituit tratament cu antibiotic, injectabil pentru tratarea infecției”, a declarat Geormăneanu.

În cadrul SCJU Craiova, pacientul a primit tratament, în cele două săptămâni, medicii susținând faptul că bărbatul a cerut externarea încă din data de 30 august.

„De vineri a tot cerut să fie externat și a spus că vrea să urmeze tratamentul cu antibiotic acasă. Astăzi, medicul l-a externat și i-a dat indicații pentru a continua tratamentul cu antibiotic, acasă, pe cale orală și să revină control și montarea defibrilatorului cardiac”, a completat Geormăneanu.

Imediat după externare, bărbatului i s-a făcut rău și a murit chiar pe scările unității spitalicești, încercările medicilor de a-i salva viața fiind zadarnice.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL