Hoț voiajor a comis 21 de furturi din mașini, în Argeș

Wednesday, 04 December 2019, 19:16 Sursă: Realitatea.NET

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti au efectuat miercuri, percheziții la locuința unui hoț voiajor din Buftea, județul Ilfov. Acesta este suspectat că ar fi comis 21 de furturi din mașini, în județul Argeș, în mai puțin de o săptămână. După descinderi a fost dus la audieri, la Costești.

Adaugă părerea ta

Un hoț voiajor suspectat că ar fi comis 21 de furturi din mașini, în mai multe localități din Argeș, a fost dus miercuri, la audieri la Poliția Orașului Costești. Asta după ce, polițiștii au efectuat percheziții la o locuință din Buftea, județul Ilfov, unde stă individul. Acesta este bănuit că în ultima săptămână din luna noiembrie, a venit în Argeș cu o mașină împreună cu alți bărbați din Ilfov și au spart mai multe autovehicule. Forțau încuietorile și furau bani și combustibil din rezervoare. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 4.500 de lei. Cercetările au fost extinse pentru a se stabili cine sunt complicii celui în cauză.

Miercuri, în timp ce tânărul era audiat, rudele acestuia au mers la Poliția Costești. Acolo au întâlnit părțile vătămate și le-au înapoiat banii, convingâdu-le să își retragă plângerea. Tânărul este acuzat de comiterea de furturi în Căteasca, Izvoru, Costești, Rucăr și Câmpulung. De la Costești, suspectul a fost dus la audieri la Poliția Câmpulung. 

Mai multe pe realitateadearges.net.