Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A reclamat că i s-au furat banii, dar a fost amendat cu 1.000 de lei

Saturday, 17 August 2019, 14:36 Sursă: REALITATEA.NET

Întorsătură de situație în cazul bărbatului ce a reclamat că a fost agresat și deposedat de o sumă de bani, după ce a fost luat la ocazie, de o persoană ce practica transport ilegal de persoane.

Reclamantul a fost amendat de poliție, pentru că a sunat la 112, deși taximetristul pirat a fost la rândul său sancționat.

Incidentul s-a petrecut pe parcursul zilei de 16 august (detalii aici www.realitateadedambovita.net), iar bărbatul, ce s-a dovedit că practica taximetria ilegală, pe ruta Târgoviște-Pietrari, a fost reținut de polițiști în timp record.

După cercetări amănunțite, polițiștii dâmbovițeni au decis să îl amendeze însă și pe bărbatul de 50 de ani ce a apelat serviciul de urgență „112”.

„În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul secției nr.5 poliție Rurală Voinești, sprijiniți de Poliția Municipiului Târgoviște, s-a stabilit faptul că bărbatului de 50 de ani, care ar fi sesizat pe 112 faptul că a fost deposedat prin violență de o sumă de bani, de către un bărbat, care l-a luat la ocazie, i-ar fi căzut din buzunar de fapt banii (150 de lei) pe banscheta din spate a autoturismului.

Conducătorul auto care efectua transport ilegal de persoane, a fost sancționat contravențional și față de acesta a fost dispusă  măsura complementară a reținerii certificatului și plăcuțelor cu nr. de înmatriculare.

Bărbatul care a alarmat fals la SNUAU 112, a fost sancționat contravențional cu suma de 1000 de lei.”

Bărbatul, care a sunat la 112, prezenta urme de violență la nivelul feței, la momentul în care a sunat la 112, pentru a reclama presupusa agresiune. Ulterior, acesta și-a schimbat declarația, afirmând că, de fapt, a căzut, fără a fi lovit de cel care l-a luat la ocazie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL