A fost reținut în urma unei tâlhării la o sală de jocuri de noroc

Thursday, 05 December 2019, 16:41 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Craiova, a fost reținut, miercuri, de către polițiștii doljeni, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

La locuinţa acestuia a fost efectuată o percheziţie domiciliară, polițiștii stabilind  că bărbatul, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, în jurul orei 00.30, ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc, din Craiova, ar fi ameninţat-o pe operatoare, fără a exercita acte de violenţă asupra acesteia şi a sustras suma de 8.000 de lei.

Tânărul a profitat de faptul că operatoarea era singură în unitate, iar pentru a nu fi recunoscut, acesta a purtat un hanorac cu glugă, iar faţa era acoperită cu o eşarfă.

„Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului în cauză, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite la săvârşirea faptei. În urma probatoriului administrat de poliţiştii doljeni, bărbatul de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, fiind bănuit de săvârşirea infracțiunii de tâlhărie calificată”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru. Mai multe pe realitateadecraiova.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri