Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Valentina Pelinel, din nou însărcinată? Bomba anului

Wednesday, 05 September 2018, 08:59 Sursă: REALITATEA.NET

După cum se poate observa în pozele postate pe rețelele de socializare, fostul model alege să poarte ținute largi, vaporoase, care să nu dea nimic de bănuit. Iar când acestea nu sunt suficient de largi, vedeta ori își pune mâna în dreptul abdomenului, ori pune fotografii care să nu dezvăluie prea mult.

Recent, cei doi părinți au vorbit în cadrul unui interviu despre relația lor, dar şi despre nuntă, eveniment fericit care ar urma să se petreacă în curând.

“Am fost plecaţi în Italia, în sudul Franţei şi în Grecia. Are energie (n.r.: Milan). Seamănă cu mine. Ea e luată de cinci ani. Noi în fiecare lună sărbătorim câte ceva. Avem multe surprize. O să venim cu surpriza la momentul oportun”, a declarat Cristi Borcea în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

“Crezi că nu mi-a fost dor să dorm şi eu aşa îmbrăţişată? Oriunde, dar în braţe. Am avut şi două, chiar trei vacanţe fără Milan. A fost prima oară când am plecat fără el. Aveam şi noi nevoie să fim doar noi doi. Păi… o să vedeţi, la momentul potrivit (n.r.: nuntă). O să se ştie, nu e niciun secret. O să anunţăm. E ceva frumos”, a mărturisit Valentina Pelinel.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE