Un fotograf a descoperit idealul de frumuseţe experimentând în Photoshop

Thursday, 09 October 2014, 11:27 Sursă: REALITATEA.NET

Nu esti multumita de fizionomia ta? Ai vrea sa ai ochii de o alta culoare sau buzele mai pline? Scott Chasserot, un fotograf englez, a reusit sa foloseasca tehnologia de ultima ora in favoarea oamenilor obisnuiti, indeplinindu-le virtual dorintele pe care acestia le aveau din punctul de vedere al aspectului fizic.

Adaugă părerea ta

Cu ajutorul unui dispozitiv ce reuseste sa inregistreze reactiile chimice care indica o stare de bine a creierului, Scott a scos la iveala si a pus in practica, ajutat fiind de Photoshop, cateva dintre gandurile unor oameni care nu si-au imaginat vreodata ca vor ajunge sa arate ca fotomodelele de pe o coperta de revista.

Vezi si tu care este idealul de frumusete al unor oameni cu trasaturi comune, asa cum a fost el portretizat cu ajutorul Photoshopului!

Scriitorul William Arthur Ward a spus: "Daca iti poti imagina ceva, il poti obtine!". Pe acelasi principiu a mers si fotograful Scott Chasserot atunci cand s-a implicat intr-un proiect care aduce laolalta psihologia si tehnologia de ultima ora. Este vorba despre Original Idea, care are la baza o tehnica de scanare a creierului, pentru a se analiza impulsurile biochimice traduse prin sentimentele pozitive traite de subiecti atunci cand li se arata propriile portrete modificate astfel incat sa corespunda unui ideal de frumusete.

Citeste continuarea pe divahair.ro.

Alte articole din: MODĂ & FRUMUSEŢE