Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SUPRAVIEŢUITORUL- FINALA: Marţi seara, aflăm câştigătorul marelui premiu de 100.000 de euro

Tuesday, 22 November 2016, 19:09 Sursă: REALITATEA.NET

SUPRAVIEŢUITORUL- FINALA. ”Au trecut 44 de zile în care concurenţii din «Supravieţuitorul» au încercat să facă faţă probelor dificile, în care şi-au făcut alianţe şi strategii şi au trăit în condiţii extreme, fără hrană şi lucrurile cu care erau obişnuiţi acasă. Membrii triburilor Tubig şi Hangin au luptat la începutul competiţiei în echipă, apoi individual în tribul Araw, iar cei eliminaţi au fost trimişi pe Insula exilului. Din exil, numai Lucian a reuşit să reziste şi s-a întors în joc”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Luni seara, în ultima ediţie înregistrată ”Supravieţuitorul”, concurenţii Otniela, Lucian, Robert, Andrei şi Iulian au fost supuşi unui număr de trei probe solicitante pentru a-şi asigura un loc printre finalişti. În urma probelor, în finală au ajuns Lucian, Otniela şi Iulian.

Juriul ”Supravieţuitorul” este format din foşti concurenţi - Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei şi Robert.

Emisiunea ”Supravieţuitorul” are la bază formatul ”Survivor”, care a lansat genul reality în lume. Emisiunea a avut 18 concurenţi, care au petrecut 44 de zile în Filipine. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE