Scandal în televiziune. Doi cântăreţi vor da în judecată pe patronii un post tv

Sunday, 08 March 2015, 17:58, Sursă: REALITATEA.NET

Cine nu-si aminteste de formatia “Varza”, autorii hitului “Urla foamea-n noi”, care a au ajuns rapid in topuri datorita parodiilor muzicale care au castigat mii de fani peste noapte.

Adaugă părerea ta

Succesul nu a durat foarte mult timp pentru cei doi membri, Daniel Ilie si Florin Mexineanu, care au cautat o alternativa de a-si exploata umorul pe care si-l concentrau in piese. Acestia au prins un contract la televizunea fratilor Micula, Ioan si Victor.

Dupa ce au semnat cu National TV, cei doi au realizat proiectul “Taxi Drive”, care a avut mult success, doar ca nu pe o perioada foarte lunga, asa cum s-a intamplat si cu proiectul muzical. In 2005, cei doi au fost concediati, iar despartirea a fost una amiabila, pana cand, spun ei, si-au dat seama ca proiectul lor este folosit fara drepturile acestora.

“Emisiunea noastra a fost redifuzata inca din 2005, cand noi am plecat de la National TV, iar in 2011, iar nboi nu semnasem un contract de cedare a drepturilor. Mai mult, firma pe care semnasem contractul a intrat in insolventa, si cu atat mai mult acest lucru nu se putea intampla. Am cautat sa rezolvam amiabil aceasta problema, si am cerut in urma cu mai mult timp o intrevedere pentru a discuta sa primim banii cuveniti pentru asta, iar raspunsul lor a fost acela ca ii jignim. Am deschis un proces si vom cere despagubiri de circa 300.000 de euro”, a declarat Daniel Ilie pentru CANCAN.