Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reduceri mari la mașini de spălat rufe în cadrul promoției săptămâna electrocasnicelor de la eMAG

Thursday, 05 November 2015, 15:09 Sursă: REALITATEA.NET

Lista completă cu produsele la reducere în cadrul promoției săptămâna reducerilor de la eMAG e disponibilă AICI.

În continuare am selectat câteva dintre cele mai interesante oferte disponibile la săptămâna electrocasnicelor pentru mașinile de spălat rufe.

Săptămâna electrocasnicelor la eMAG.ro – Mașina de spălat rufe Bosch

Mașina de spălat rufe de la Bosch are una dintre cele mai mari reduceri de preț din cadrul săptămânii electrocasnicelor de la eMAG.ro. Mașina de spălat rufe face parte din clasa energetică A+++, are 1200 RPM și are o capacitate de încărcare de 6kg. Prețul poate fi găsit AICI.

Săptămâna electrocasnicelor la eMAG.ro – Mașina de spălat rufe SLIM Hotpoint

Mașina de spălat rufe SLIM de la Hotpoint are 1200 RPM, 7kg capacitate de încărcare, face parte din clasa energetică A+++ și în plus e dotată cu un display LED. Prețul beneficiază de un discount de 29% și poate fi găsit AICI.

Săptămâna electrocasnicelor la eMAG.ro – Mașina de spălat rufe Arctic

Mașina de spălat rufe de la producătorul românesc Arctic are un preț excelent pentru un buget restrâns, are o capacitate foarte mare de încărcare de până la 7 kg și face parte din clasa energetică A++. Prețul exact este dispoibil AICI.

Săptămâna electrocasnicelor la eMAG.ro – Mașina de spălat rufe Vertical Whirlpool

Dacă aveți nevoie de salvarea de spațiu, mașina de spălat rufe de la Whirlpool cu încărcare verticală poate fi o soluție foarte bună, are o capacitate generoasă de încărcare de până la 5 kg, are display LED și face parte din clasa energetică A+. Prețul este disponibil AICI.

Săptămâna electrocasnicelor la eMAG.ro – Mașina de spălat rufe Ardo

O mașină de spălat rufe de foarte mare calitate care economisește spațiul, are culoare negru, foarte elegant, și face parte din clasa energetică A++ este mașina de la Ardo. Prețul acesteia are un discount de 25% în această perioadă și poate fi consultat AICI.

Săptămâna electrocasnicelor la eMAG.ro – Mașina de spălat rufe BEKO

Săptămâna electrocasnicelor vine cu o ofertă cu 25% mai ieftină pentru mașina de spălat rufe de la BEKO ce are 7 kg capacitate de încărcare, 1000 RPM și face parte din clasa energetică A+. Oferta poate fi găsită AICI.

Săptămâna electrocasnicelor la eMAG.ro – Mașina de spălat rufe Arctic

Una dintre cele mai performante mașini de spălat rufe de la Arcti beneficiază de un discount foarte mare. Mașina are capacitate de încărcare de 5kg, 1200 RPN și face parte din clasa energetică A++. Prețul e disponibil AICI.

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE