Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu mai apare la Pro TV

Thursday, 16 August 2018, 09:30 Sursă: REALITATEA.NET

Mihaela Rădulescu a anunțat că demisionează din motive personale, însă iată că decizia are mare legătură cu Felix Baumgartner, cu care ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

S-au vehiculat tot felul de motive privind retragerea Mihaelei Rădulescu din PRO TV, ba că naveta Monaco-București ar fi epuizat-o, ba că ar vrea să stea mai mult cu fiul Ayan, ori că pur și simplu acest proiect nu o mai reprezintă. În timp ce se fac tot felul de pronosticuri, iată că iubitul ei, celebrul parașutist Felix Baumgartner, a făcut lumină în acest caz: ”Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul, de Cartea Recordurilor, pe contul lui de Facebook.

Iată ce anunța și Mihaela Rădulescu pe pagina de socializare.

"Dragii mei, stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon "Romanii au talent", strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni - pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!". Mihaela Radulescu.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE