Mihaela Rădulescu, despre scandalul în care este implicată: “Iertați-mă că nu pot să fiu..."

Tuesday, 17 March 2015, 13:24, Sursă: REALITATEA.NET

Vedeta Pro TV a acceptat să ne răspundă în EXCLUSIVITATE la câteva întrebări legate de scandalul mediatic în care este implicată. Jurata de la “Românii au talent” s-a hotărât să pună punct conflictului și să își trăiască viața cât mai frumos posibil, iar acum se relaxează la mare.

Adaugă părerea ta

Pentru a schimba puțin atmosfera care a epuizat-o zilele acestea, vedeta a plecat la mare în Monaco, acolo unde locuieste o perioadă din an, alături de fiul ei. După toate acuzațiile și replicile murdare pe care le-a primit de la spectatori și fani de pe facebook, Mihaela Rădulescu a reușit să se țină tare răspunzând la rău cu bine. “Invit populația la calm și... la emisiune vinerea viitoare. Și dacă e așa de grav, eu zic să iasă lumea în stradă. Deci înc-o revoluție. Iertați-mă, dar nu pot săspunde mai serios pentru că a trecut de mult în ridicol toată «revolta» unora”, ne-a mărturisit Mihaela Rădulescu, cel mai nou jurat al show-ului “Românii au talent”.

“Acum vin de la o cafea cu alte mame, stăm pe malum mării și vorbim despre lucruri care chiar contează pentru mine. Școala copiilor, orele de matematică, sau sport, ce facem în vacanță și la ce sporturi îi mai dăm. Iertați-mă că nu pot fi mai afectată – pot fi doar fericită, din motive personale și încântată, din motive profesionale. Știu că e enervant, doar pentru că mi-e atât de bine, și vă rog să mă scuzați”, a mai transmis vedeta de pe malul mării, unde se bucură de o atmosferă inedită.

“EU SI IARNA SUNT PE VAL ! :)))
Pentru cei care cred că suferă în urma atacurilor primite din partea gurilor rele, vedeta a ținut să facă publică starea ei de bine, la care a adăugat și câteva fotografii.

 

“Morning everyone !
Propunerea de poza -magnet de frigider de astazi este aceasta:))) . Are toate motivele de enervare, deci, lucrati si voi la coapse, la brate si alungati grasimea de pe talie, ca-i sade mai bine la borcan:). Astazi incerc un sport nou si sunt fix acolo, pe plaja, printre surferii de toate varstele (mama face pozele de sus:). E cam frig (doar 7 grade), dar ador totul ! Fiind mai atrasa de kite-surf pana acum, nu mi s-a parut vreo mare grozavie sa te dai cu placa pe burta si sa astepti valul potrivit. Dar, de-aia imi plac sporturile pe apa, pentru ca intotdeauna SUNT PE VAL !”, a postat adineauri Mihaela pe facebook.