Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

McDonald's scoate la vânzare, pentru prima dată, un ingredient special

Monday, 02 February 2015, 20:03 Sursă: Agerpres

McDonald's a îmbuteliat pentru prima dată "Sosul Special", folosit încă de la început la realizarea celebrelor sale Big Mac-uri, relatează The Independent.

Anterior, sosul era transportat la restaurante în canistre sigilate și adăugat burgerilor cu ajutorul unui dispozitiv asemănător unui sprițuitor.

În prezent însă, compania a decis să scoată pe piață 200 de sticle de sos de 500 ml fiecare, dintre care primul a fost scos la vânzare pe site-ul eBay.

La momentul scrierii articolului, sticla de sos primise 135 de oferte, iar suma la care se licitase ajunsese la 18.000 dolari. Sticla, care vine ambalată într-o cutie de lemn, cu sigla Mc Donald's, va mai figura pe site-ul de licitații încă opt zile.

Un număr suplimentar de 600 de tuburi de sos, de 25 de ml fiecare, vor fi vândute în 920 puncte de vânzare ale McDonald's din Australia.

"Sosul Big Mac este unul dintre ingredientele cele mai reprezentative ale McDonald's, iar oamenii ne întreabă adesea de unde îl pot cumpara, așa că suntem încântați să fim prima țară din lume care să oferim sosul Big Mac la tub pentru clienții noștri", a declarat directoul de marketing al McDonald's Australia, Mark Lollback.

Potrivit The Independent, deși ingredientele sosului nu sunt secrete — condimente, muștar, ceapă, usturoi și maioneză — echilibrul acestora este cel care oferă nota distinctivă a sosului Big Mac.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE