Magda Vasiliu, îngrozită de comportamentul unor români într-un magazin din Italia

Thursday, 11 January 2018, 16:18 Sursă: REALITATEA.NET

Aflată în Italia, la Aprilia, Magda Vasiliu s-a declarat îngrozită de comportamentul unora dintre românii aflați acolo.

Adaugă părerea ta
Pagina ei de Facebook, Magda Vasiliu povestește un episod petrecut într-un magazin indian. Redăm postarea fostei prezentatoare tv. 
 
"Coada la magazinul din Aprilia al unui emigrant indian...omul a inteles ca in Aprilia e plin de romani, asa ca le aduce ce vor ei ...iar romanii se inghesuie sa cumpere....Printre ei, un conational cu burta, trening, sapca si nevasta supusa...
"Zece beri, 2 sticle de vin..."
Nevasta, cu cercei grei, din aur, cu tortite, ii spune, incet, ceva...
Ce vrei, fa? N ai d alea acasa? ...Ai, fa, ca ti am luat tot io!"
Pe tejghea s au strans multe produse, coada s a dublat, patronul indian ii da romanului cu sapca si trening, o punga....ar vrea sa-i serveasca si pe ceilalti clienti...
"Ma che ca..??? Eu muncesc, ma, pentru tine??? Sau tu muncesti pentru mine? Pune, ba, in punga, ca esti aici sa muncesti pentru mine, ba!!! Pai, ba, iti fac eu treaba?? Hai, baga-n punga!!!"
Patronul indian , cu turban si barba alba,se conformeaza... Nu comenteaza si nu ridica privirea ....E obisnuit cu romanii, cu genul asta de romani...Romani care si permit astfel de excese cu el, indianul cu turban si barba alba...Ca daca patronul era italian , taceau malc si si puneau singuri carnatii si berea in punga....E a doua oara in doar doua saptamani cand vad astfel de atitudini in magazinul indianului....Nu generalizez, dar cam astia suntem....Ori, cum dracu' sa-i mai respecte cineva pe romani cand sunt atatia care se fac si ne fac de ras? ....Bine macar ca indianul batran nu e ranchiunos....sau, poate ca e...doar el stie ce gandeste, de sub turban, despre romani.", a scris Magda.