KFC lansează hot-dog-ul fără pâine și cu multă carne

Tuesday, 03 February 2015, 16:22, Sursă: REALITATEA.NET

Compania americană de fast-food KFC a început să comercializeze în Filipine un hot-dog care cuprinde un cârnat învelit în file de pui fript în loc de pâine, declanșând critici din partea dieteticienilor și ironii pe rețelele de socializare.

"Double down dog" exploatează faptul că filipinezilor le plac mult hot-dog-ul și carnea de pui, arată Errol Magdato, director de marketing la Kentucky Fried Chicken din Filipine, citat de AFP. În privința caloriilor, el a spus că "este aproape același lucru și chiar mai puțin" decât un dublu cheeseburger, iar clienții sunt mulțumiți.

Acest "double dog" a fost vândut inițial în unitățile rețelei doar două zile și de atunci a fost inclus oficial în meniul KFC.

'Un sandwich realizat în întregime pe bază de carne nu face decât să alimenteze boli — diabetul, guta, maladiile cardiace. Este trist să constatăm ce a ajuns industria fast-food', afirmă Marie Gonzales, adeptă a bucătăriei vegetariene, care conduce o firmă de produse alimentare sănătoase.

KFC nu intenționează să vândă "double dog" în afara Filipinelor, însă faima sa a depășit deja granițele, potrivit agerpres.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage