INSULA IUBIRII 2018. Prima despărțire din noul sezon al competiției Insula Iubirii

Monday, 10 September 2018, 16:14 Sursă: REALITATEA.NET

INSULA IUBIRII 2018. Marinela și Iulian este primul cuplu care s-a despărțit, la Insula Iubirii, sezonul 4. Totul s-a întâmplat după ce tânărul de 24 de ani a aflat șocat, că cea pe care o ceruse de soție i-a cedat ispitei George, încă din prima seară.


Adaugă părerea ta

INSULA IUBIRII 2018. Marinela nu a avut nicio reținere și și-a dat frâu liber , făcând ceea ce a simțit, exact cum a spus. A petrecut seara în compania lui George, și a declarat senină că se simte atrasă de el.

INSULA IUBIRII 2018. Iulian a fost invitat de Radu Vâlcan la primul bonfire, unde i-a arătat acestuia imaginile cu iubita lui. Atunci când a fost întrebat ce are de gând să facă, acesta a fost foarte clar. „Pentru mine totul se oprește aici. Nu o să o iert. Nu mă așteptam să cedeze din prima zi. Ce o să fac de acum? O să mă distrez” , a spus Iulian, vizibil afectat.

Insula iubirii. Cine sunt concurenții care au fost selectați să plece în Thailanda

Insula iubirii. Potrivit reprezentanților postului, cele patru cupluri care au fost selectate pentru a merge în Thailanda sunt: 

  • Hannelore Ulrich (26 de ani) și Bogdan Ionescu (28 de ani), din Timișoara, au o relație de mai bine de șase ani și jumătate și au adus cu ei în Thailanda o miză foarte mare pentru testul cu cel mai sincer răspuns: cei doi au ajuns pe Insulă cu nunta deja programată. Aceștia au propriile afaceri în orașul lor natal, mai exact Bogdan Ionescu se ocupă de firma sa de tractări de mașini, iar Hannelore Ulrich este coregrafă și are un club de dans pentru copii. 
  • Mirela Baniaș (35 de ani) și Ionuț Gojman (32 de ani) s-au cunoscut pe o rețea de socializare și după ce au vorbit o scurtă perioadă, și-au dat întâlnire. Relația lor este însă una la distanță deocamdată, deoarece fiecare este legat de locul de muncă. Mirela Baniaș administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, în timp ce Ionuț lucrează în Târgu Mureș. 
  • Marinela Mavrodin (19 ani) și Iulian Chiru (24 de ani), cel mai tânăr cuplu din cel de-al patrulea sezon, sunt împreună de aproape doi ani. Cel mai mare obstacol din relația lor a venit la scurt timp după ce Iulian a cerut-o în căsătorie. Aceasta a acceptat, însă la scurt timp i-a spus iubitului ei că s-a îndrăgostit de un alt bărbat și s-a mutat cu acesta. Tânăra povestește că Iulian nu a încetat nici o clipă să lupte pentru ea, iar după o vreme cei doi s-au împăcat, iar acum își fac din nou planuri de viitor împreună.
  • Cătălina Dimache (32 de ani) și Răzvan Manea (26 de ani) formează un alt cuplu care s-a „născut” datorită rețelelor de socializare. Cati Dimache a fost căsătorită și are un copil alături de fostul său soț, povestește că s-a îndrăgostit de Răzvan la prima vedere pentru că este îndrăzneț și sincer. 
Alte articole din: Ultimele Stiri