Cum să faci cumpărături inteligente. Vezi când şi ce să cumperi în funcţie de sezon

Wednesday, 11 March 2015, 14:32 Sursă: Showbizreport.ro

Autor: Realitatea.NET

Cu siguranţă că ai fost în situaţia de a cumpăra un produs şi apoi, peste câteva săptămâni, să vezi că acesta s-a ieftinit şi cu 50%. Se întâmplă oricui. Există însă şi soluţii pentru a face cumpărăturile la momentul optim, atunci când preţurile sunt cele mai mici. Trebuie doar să ai răbdare şi să urmezi o adevărată strategie.

Ianuarie

În această lună, comercianţii ieftinesc puternic îmbrăcămintea de iarnă, de la pulovere, jachete, paltoane etc. Acestea au fost scumpite în perioada cadourilor de Crăciun, iar acum le vei găsi la promoţii. Dacă vrei să îţi schimbi mobila din casă, tot acum e momentul să acţionezi. Cele mai multe firme lansează în februarie noile colecţii, aşa că acum încearcă să scape de stocuri. Tot în ianuarie e bine să cumperi parfumuri şi bijuterii, pentru că în februarie, de Valentine’s Day, acestea se scumpesc.

Februarie

Este luna în care mall-urile îşi curăţă stocurile de haine şi produse de încălţăminte, pentru a face loc produselor de primăvară. Tot atunci apar pe piaţă şi noile gadgeturi lansare la CES, aşa că cele vechi se ieftinesc puternic.

Martie

Este luna propice pentru a cumpăra genţi de călătorie, pentru că nu este perioadă de vacanţe. Tot acum poţi, de exemplu, să găseşti cea mai ieftină ciocolată, ieftinită după Valentine’s Day.

Aprilie

Aprilie este luna în care găseşti cele mai ieftine bilete pentur vacanţa de vară. Caută biletele cu plecare în zilele de marţi sau miercuri pentru că sunt mai ieftine. .

Mai

În mai, poţi cumpăra la oferte tot felul de produse de casă, pentru că retailerii îşi înnoiesc oferta pentru vară. Tot în această lună găseşti cele mai optime abonamente la sală, pentru că lumea preferă să iasă să alerge în aer liber şi sălile încearcă să îşi găsească astfel clienţi.

Iunie

În iunie găseşti cele mai ieftine produse de primăvară, de la fuste, la rochii etc. Magazinele lansează primele colecţii de vară, aşa că vei găsi oferte excelente.

 Citeste continuarea pe Showbizreport.ro

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri