Cele mai bune sfaturi pentru machiajul de zi

Thursday, 30 October 2014, 10:01 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Fie ca suntem la birou, la o conferinta importanta, intalnire de afaceri sau doar la o plimbare, machiajul de zi este foarte important.

Sigur, felul in care ne machiem depinde in primul rand de destinatia pe care o avem in ziua respectiva dar, o femeie care se respecta nu va iesi din casa asa cum s-a trezit dimineata, fara sa se aranjeze putin.

 Si cum sa ne facem remarcate mai bine in societate decat scotand in evidenta toate aspectele pozitive ale fizionomiei, ale formei ochilor, buzelor, culoarea tenului, idealuri realizabile cat se poate de simplu atunci cand stim cum si cat sa ne machiem.

Machiajul de zi

Cand vine vorba de machiajul de zi, acesta trebuie sa aiba doua caracteristici majore: sa fie discret si sa aiba aspect natural. Si pentru aceasta, trebuie sa facem distinctie in primul rand intre machiajul de zi si cel de seara, cel pe care il vom aplica la munca si cel pe care il alegem pentru o petrecere, nunta sau alte evenimente sociale la care participam.

Tenul   

Intotdeauna alege o crema hidratanta pentru fata, pe care sa o aplici in fiecare dimineata. De asemenea, pentru machiajul de zi, trebuie sa alegi intotdeauna o nuanta mai inchisa de pudra si fond de ten decat culoarea naturala a pielii tale.

Articolul integral pe Lyla.ro.Adaugă părerea ta
Alte articole din: MODĂ & FRUMUSEŢE