Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Care este cel mai bun film al anului în opinia scriitorului japonez Murakami

Wednesday, 18 February 2015, 14:33 Sursă: AGERPRES

"Este cu adevărat interesant modul în care este abordată piesa lui Raymond Carver. Au fost cu adevărat eficiente filmările înlănțuite, inspirându-se din 'Rope' (1948), al lui Hitchcock'", a scris autorul pe portalul unde a răspuns până acum la peste 30.000 de întrebări.

'Birdman', unul din filmele favorite la premiile Oscar de anul acesta, relatează povestea unui actor la final de carieră (interpretat de Michael Kaeton), care încearcă să monteze pe Broadway piesa 'What We Talk About When We Talk About Love' (1981), pe care Murakami a tradus-o în japoneză.

În comentariul său, scriitorul în vârstă de 66 de ani, are cuvinte de laudă și pentru interpretarea 'periculosului' Edward Norton, care nu încetează să provoace probleme la punerea în scenă a piesei. Murakami nu a ezitat să-și dezvăluie predilecția pentru cinematografia mexicană, în special pentru Ińárritu, care a folosit în filmul 'Biutiful' câteva dintre citatele sale.

Portalul este disponibil până în martie data limită la care scriitorul poate răspunde la un număr cât mai mare de mesaje postate online.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE