Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Black Friday 2017 cosmetice și parfumuri. Un mare magazin a început deja reducerile

Thursday, 16 November 2017, 15:24 Sursă: REALITATEA.NET

Puteți să descoperiți aceste reduceri de Black Friday 2017 AICI.

eMAG Ghid Black Friday - Au fost anuntate ofertele - Vezi LIVE diferenta intre preturi

Produsele la promoție de Black Friday sunt organizate pe categorii, după cum urmează: Produse cosmetice (reducerile sunt listate AICI), Parfumuri (reducerile sunt listate AICI) și Consumabile Saloane (găsiți reducerile AICI).

Black Friday 2017 cosmetice. Cum sunt împărţite reducerile

Categoria de cosmetice la reducere de Black Friday 2017 este la rândul ei împărțită în mai multe subcategorii: Îngrijirea părului, Hair Styling, Vopsea de Păr și Oxidant, Îngrijirea corpului, Îngrijirea feței, Mâini și unghii, Machiaj, Pachete Promo. Parfumurile sunt pentru ea, pentru el și unisex.

Consumabilele pentru saloane sunt împărțite în funcție de tipul de salon: frizerie si coafura, cosmetica, manichiura si pedichiura.

Pachetele promo sunt excelente dacă vreți să pregătiți un cadou pentru cineva, în perioada următoare sau chiar de sărbători. De Black Friday, pe lângă reducerea de pachet, aveți parte și de reducerea specială dedicată acestei zile de mari reduceri. De exemplu, puteți cumpăra pachete de produse pentru anumite tipuri de păr sau de ten.

De Black Friday 2017, realitatea.net ţi-a pregătit cel mai uşor mod de a vedea laolaltă o mulţime de magazine participante la Vinerea Neagră. Găseşti lista lor şi linkuri spre ele AICI

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE