Coronavirus - România: 33585 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Actori care și-au pierdut mințile jucându-și rolurile

Monday, 13 March 2017, 15:50 Sursă: REALITATEA.NET

Este admirabil modul în care marii actori recurg la sacrificii pentru a-și construi personajele, însă, de multe ori, își pun sănătatea în pericol. Unii dintre ei au slăbit, ori s-au îngrășat enorm, în timp record, dar câțiva și-au dus arta dincolo de limite, fiind pe punctul de a-și pierde mințile deoarece s-au identificat prea mult cu personajele, aproape uitând de propria personalitate și conștiință.

Daniel Day Lewis este unul dintre cei mai excentrici actori, acesta trăindu-și personajul chiar și în afara dublelor. Este de notorietate faptul că, pe când filma la Vârsta inocenței, acesta nu renunța la costumul său de epocă și la gestica specifică personajului nici când se ducea să-și cumpere țigări. Însă cel mai îngrijorător a fost când, jucând în filmul Piciorul meu stâng, acesta a refuzat să se ridice din scaunul cu rotile chiar și când coastele au început să-i fie afectate. Tot el a avertizat echipa că, dacă nu este tratat ca un infirm și nu va fi ajutat să se hrănească, va refuza să mănânce.

Val Kilmer a vrut să devină Jim Morrison. Faptul că și-a făcut timp să învețe versurile a 50 de cântece ale solistului din The Doors poate că nu e atât de ieșit din comun, chiar dacă, la final, pe coloana sonoră nu apar decât 15. Însă Kilmer devenise atât de obsedat de personalitatea lui Morrison încât, în timpul filmărilor, le-a impus tuturor să i se adreseze cu „Jim”.

Shia LaBoeuf și-a tăiat fața și a refuzat să se spele pe timpul filmărilor, pentru a fi cât mai convingător în rolul unui soldat din al Doilea Război Mondial, captiv într-un tanc, pentru filmul Man Down. De asemenea, a devenit creștin practicant, la fel ca personajul real care a stat la baza filmului, și și-a petrecut o lună de zile într-o bază militară pentru a se antrena. Dar cea mai bizară relatare a actorului a fost aceea în care a povestit că „a petrecut ore în șir privind caii cum mor.” Circumstanțele în care a avut loc acest eveniment încă nu s-au clarificat.

Colegii de pe platourile filmului Suicide Squad ai lui Jarred Leto au fost foarte surpinși să sesizeze că actorul începe să prezinte un comportament modificat. Acesta începuse să le facă farse grotești, aducându-le diverse cadouri bizare, printre care niște gloanțe pentru Will Smith, scrisori de dragose macabre pentru Margot Robbie, care a jucat rolul iubitei lui Joker, precum și o casetă cu imagini video înfățișându-l pe Leto alături de un porc mort.

Ashton Kutcher a ajuns la spital cu puțin timp înainte de premiera unui film biografic despre Steve Jobs. Dorind să fie cât mai aproape de personaj, Ashton a împrumutat regimul draconic al lui Jobs, bazat strict pe fructe, astfel că a ajuns la urgență cu osteoporoză, carență de vitamine și malnutriție. Din păcate, filmul a fost retras, iar eforturile lui Kutcher au fost oarecum în van.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE