A tăiat găina, dar ce a găsit înăuntru i-a adus o avere, peste noapte! Comoara fabuloasă

Tuesday, 10 December 2019, 17:33 Sursă: L. G.

Autor: Realitatea.NET

Știind că se apropie o reuniune de familie, Du Xiaoxia a decis să sacrifice o găină care nu făcuse niciun ou în 5 ani! Când a tăiat-o, mama ei a găsit bila și, deși credea, inițial, că este doar un ou mai mare, cu două gălbenușuri, ulterior, când a făcut comparație cu mai multe fotografii găsite pe Internet, și-a dat seama că ar putea fi mult mai mult!

Pentru cunoscători, sfera se numește "aurul găinii" sau "comoara din găină". În China, este la mare căutare și este recunoscută ca având o valoare fabuloasă!

Când sfera se formează din cauze naturale, se vinde cu nu mai puțin de 3.000 de dolari pe gram! 

Spre marea bucurie a femeii, găina i-a lăsat 115 grame prețioase.

Când și-a dat seama de comoară, Du Xiaoxia a dus sfera la un evaluator. Acesta i-a confirmat originea și a îndrumat-o spre un cumpărător.

Aurul găinii este la mare căutare pe piața neagră și, după ce este uscat la aer, este folosit în medicina tradițională chineză pentru tratarea mai multor afecțiuni.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-10 21:56:25
Jadrinskaia

Medicina chineză este aur curat față de panarama care ni se bagă nouă pe gât prin metode descrise in cartea Mafia farmaceutică și agro alimentară si parțial observabile pe viu în campania de denigrare a lui Raed Arafat. Dar sunt si doctori care rezolva multe probleme grave prin alimentație cum ar fi Alimentația adecvată celor 4 grupe sangvine de dr Peter J D'Adamo si Alimentele, miracolul vindecării de dr Henry G Bieler si testul de biorezonanță si altele...

Alte articole din: Ultimele Stiri