A ajuns mai devreme acasă şi şi-a găsit soţul în pat cu o altă femeie. Explicaţia lui a lăsat-o mută

Wednesday, 28 June 2017, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Înfuriată la culme, femeia a izbucnit şi a început să ceară explicaţii.

"Ești un nemernic! Cum ai îndrăznit să procedezi astfel cu mama copiilor tăi, care a fost întotdeauna sinceră cu tine? O să dau imediat la divorț!"

Soțul i-a răspuns liniștit:"Iubito, dacă îmi vei da un minut, îți voi explica totul."

Fiind surprinsă de asemenea impertinență, femeia i-a răspuns: "Te rog, începe! Însă acestea vor fi ultimele lucruri, pe care mi le vei spune!"

El a început să povestească: "După ce mi-am încheiat ziua de muncă, mă îndreptam spre mașină și am văzut o fată murdară și foarte slabă. Când mi-a spus că nu mâncase de patru zile, am adus-o acasă la noi. I-am încălzit pastele de ieri, pe care tu ai hotărât să nu le mai mănânci, ca să nu te îngrași. Ea era într-atât de flămândă, încât a mâncat totul în câteva secunde!

Apoi i-am propus să facă un duș. Am hotărât să-i ofer niște haine curate. De aceea, i-am dat blugii tăi de designer, pe care i-ai cumpărat, dar nu i-ai îmbrăcat niciodată, pentru că sunt prea strâmți.

I-am dat lenjeria intimă, pe care ți-am dăruit-o de ziua ta, dar tu niciodată nu ai îmbrăcat-o. Apoi am găsit bluza, pe care ți-a dăruit-o sora mea de Crăciun, însă tu ai considerat că este prea ridicolă.

De asemenea, i-am dat și ghetele tale, pe care le-ai cumpărat dintr-un butic scump, însă niciodată nu le-ai purtat, deoarece una dintre angajatele tale are o pereche similară.

Ea era nemaipomenit de recunoscătoare pentru ajutor, iar când am condus-o până la ușă, m-a întrebat: „Poate aici mai există ceva ce soția ta nu mai utilizează?”

Sursă: femina.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri