Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Luna plină 19 februarie 2019. Zodia care își găsește sufletul pereche

Monday, 18 February 2019, 23:30 Sursă: REALITATEA.NET

Luna plină 19 februarie 2019. Specialiştii au veşti bune pentru pasionaţii de fenomene astronomice, următoarea Lună plină va avea cea mai mare dimensiune şi va fi cea mai luminoasă din 2019. Conform NASA, „Super Luna de Zăpadă” va fi vizibilă în noaptea de 18 spre 19 februarie.

Deşi „Super Luna de Zăpadă” nu este un eveniment la fel de extravagant precum „Eclipsa de Super Lună Sângerie” din ianuarie, cu siguranţă va atrage atenţia pasionaţilor de astronomie, prin mărimea şi luminozitatea sa.

În martie va avea loc o a treia „Superlună”, fiind şi ultimul astfel de eveniment din 2019, scrie Time. Conform astronomilor, într-un an pot avea loc cel mult patru fenomene de „Superlună”.

Luna plină 19 februarie 2019. Ce este Super Luna Zăpezii?

Super Luna are loc atunci când Luna este simultan plină şi aflată la perigeu (punctul din orbită este la cea mai mică distanţă de Pământ). Atunci când are loc fenomenul, Luna pare mult mai mare şi mai luminoasă pe cer. Luna nu orbitează într-un cerc perfect din cauza forţeilor gravitaţionale ale Soarelui şi Pământului, de aceea distanţa satelitului natural faţă de planeta noastră diferă în anumite momente ale anului. Atunci când Luna se află în cel mai îndepărtat punct faţă de Pământ, ea se află la apogeu, scrie descopera.ro.

Termenul de „Luna Zăpezii” este denumirea oferită de anumite triburi indignene celui de-al doilea fenomen de Lună plină din iarnă, explică NASA.

(w500) <p>Luna pl

Luna plină 19 februarie 2019. Când va putea fi urmărită Luna plină de Zăpadă?

Luna va atinge punctul maxim pe 18 februarie la 17:54, ora României, însă va fii vizibilă pe tot parcursul nopţii de 18 spre 19 februarie.

Când va avea loc următoarea Lună plină?

Următoarea Lună plină va fi vizibilă pe 20 martie şi aceasta fiind catalogată ca „Super Lună”, însă cu dimensiuni mai reduse decât cea din februarie.

(w500) <p>Luna pl

Luna plină 19 februarie 2019. Cum sunt zodiile influențate?

Luna Plină de pe 19 februarie 2019 se formează în semnul Fecioarei. I se mai spune SuperLună, deoarece are loc destul de aproape de Pământ, și face parte dintr-o serie de trei SuperLuni pline: prima a fost pe 21 ianuarie, urmează cea de pe 19 februarie și apoi încă una, pe 21 martie. Luna Plină de pe 19 februarie 2019 influențează absolut toate zodiile.

Luna plină 19 februarie 2019. Luna Plină de pe 19 februarie are un aer purificator și eliberator pentru majoritatea zodiilor. Aceste trei semne zodiacale vor avea cea mai bună perioadă: Taur, Rac și Capricorn. Mai multe detalii în cele ce urmează:

(w500) <p>Luna pl

Luna Plină de pe 19 februarie are un aer purificator și eliberator pentru majoritatea zodiilor. Aceste trei semne zodiacale vor avea cea mai bună perioadă: Taur, Rac și Capricorn. Mai multe detalii în cele ce urmează:

Luna plină 19 februarie 2019. Taur - Ești pregătită să sărbătorești

Luna plină 19 februarie 2019. Fie că îți îndrepți atenția asupra iubirii de sine, îți găsești sufletul pereche și te îndrăgostești de el până peste cap sau finalizezi un proiect extrem de important care îți va aduce beneficii minunate nu doar în carieră, ci și în ceea ce privește planul financiar, în următoarea perioadă ești mai fericită ca niciodată. Starea de spirit pe care o ai te ajuta să emani doar energie pozitivă în Univers și, ca răsplată, Divinitatea este foarte darnică cu tine.

Luna plină 19 februarie 2019. Rac - În sfârșit vorbești din inimă

Luna plină 19 februarie 2019. În această perioadă îți îndrepți întreaga atenție asupra relației pe care o ai cu oamenii din jurul tău. Este timpul să te eliberezi de toate legăturile toxice și să păstrezi în jurul tău doar acele persoane care te inspiră, de la care ai ce învăța și care îți sunt alături necondiționat. Simți nevoia să spui ce ai pe suflet și să te eliberezi de tot ce ai ținut în tine până acum.

Luna plină 19 februarie 2019. Capricorn - Îți asumi riscuri serioase

Luna plină 19 februarie 2019. Fie ca hotărăști să faci ordine pe plan personal, fie că îți îndrepți atenția asupra vieții profesionale și începi câteva proiecte foarte importante, următoarea perioadă este una plină de schimbări îndrăznețe pentru tine. Simți nevoia să ieși din zona de confort și să îndrăznești să te lași ghidată de ce îți dictează intuiția. Nu mai ții ascunse visurile tale, ci din contră - faci tot posibilul pentru a le vedea împlinite, conform kudika.ro.

Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri