Trei bărbați din zodiac care strică femeile pe care le iubesc

Friday, 18 October 2019, 10:23, Sursă: REALITATEA.NET

Cei trei bărbați de mai jos sunt adevărați modelatori de caractere, și nu într-un sens bun. Fie că vor sau nu, ei strică femeile pe care le iubesc. Iată triada de care ar fi bine să te ferești!

Adaugă părerea ta

Leu

Regele zodiacului, masculul care lasă în urma sa numai suspine, Leul se crede o ființă irezistibilă, iar cele care l-au cunoscut tind să fie de acord cu afirmația sa. Chiar dacă își scoate, de multe ori, iubita din sărite cu pretențiile și aroganța sa, adevărul este că nativul îți intră la suflet și cu greu (mai degrabă, deloc) iese de acolo.

Deși nu putem contesta faptul că acest semn e posesor al unui suflet generos și capabil de o mare iubire, influența sa e atât de puternică, încât va modela după propria voință orice caracter care i se supune. Iar Leul nu e deloc un maestru păpușar cuminte sau inocent: va transforma chiar și cea mai naivă femeie într-o petrecăreață, amatoare de viață bună. Desigur, nu am putea considera apetitul pentru distracție și voie bună drept o schimbare în rău, dar ce faci în momentul în care nu mai poți rezona deloc cu vechea ta personalitate, simțind că te-ai pierdut cu totul? Sau, și mai grav, cum te descurci când regele junglei a hotărât că are nevoie de o altă supusă, pentru că pe tine „te-a stricat” deja cu totul?

Vărsător

Grea sarcină să iubești un Vărsător! Nu știi niciodată la ce să te aștepți atunci când intri într-o relație cu acest maestru al imprevizibilităţii și, deși spontaneitatea sa este cuceritoare la început, instabilitatea sa ajunge să te obosească, cu timpul. Habar nu ai unde e, în cele mai disperate momente, nu reușești să empatizezi cu ideile sale și ajungi să îl urăști și să îl iubești cu aceeaşi patimă: bărbatul Vărsător pune complet stăpânire pe inima ta și o schimbă după chipul și asemănarea sa.

Mai multe pe Divahair.ro.