Numerologie! Numărul tau de telefon mobil îți aduce noroc sau ghinion?

Wednesday, 28 February 2018, 23:36, Sursă: REALITATEA.NET

Conform principiilor numerologiei, numerele de care suntem inconjurati nu ne afecteaza doar caracterul, prin cifra destinului nostru, dar ne marcheaza si evenimentele care ni se intampla. Numerele sunt o forta de necontestat a naturii, fiecare cifra avand energia si semnificatia sa in functie de domeniul cu care interactioneaza.

Numarul telefonului mobil al fiecarei persoane de pe teritoriul Romaniei este alcatuit din 10 cifre, incluzand aici si cifra 0 de inceput. Oamenii isi poarta telefonul mobil pretutindeni si se identifica cu el. In zilele noastre, numarul de mobil are aproape aceeasi forta ca numele si prenumele persoanei. Oricine doreste sa stabileasca orice forma de contact cu alti oameni, pentru relatii de prietenie, iubire, afaceri, sanatate, isi da numarul mobil si o data cu el lanseaza un semnal ca un magnet, conform artei numerologice.

Te-ai gandit daca ti-a mers bine de cand ai actualul tau numar? Ai primit multe apeluri cu vesti bune, cu dealuri bune? Iti amintesti daca nu cumva ai avut parte de lucruri negative de cand folosesti actualul numar? Poate te straduiesti sa iti gasesti jumatatea sau sa reusesti in afaceri si nu ti-a iesit inca? Este posibil ca energia companionului tau permanent, telefonul mobil, sa isi fi facuta simta prezenta. 

Afla semnificatia numerologia a numarului tau de telefon mobil dupa cum urmeaza.

Aduna rand pe rand toate cifrele din care este alcatuit numarul tau de telefon, pana cand ramai cu o singura cifra.

De exemplu, daca numarul este 077423244x, vei aduna 0+7+7+4+2+3+3+4+4+x si vei obtine un numar, de exemplu 42. Pe acest numar il aduci din nou la nivel de o cifra: 4 + 2 = 6. Apoi citesti semnificatia numarului 6 pentru posesorul acestui numar de telefon mobil. 

Numarul final ce ti-a rezultat are o semnificatie speciala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP