Horoscopul zilei de luni, 23 iunie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Monday, 23 June 2014, 08:52, Sursă: REALITATEA.NET

Dinamica relatiilor ar putea fi destul de solicitanta si stresanta pentru nativii multor zodii, pe fondul unor divergente de opinii cu persoanele foarte apropiate din familie sau cu partenerii de cuplu.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 23 iunie

Chiar daca Berbecii au o viziune destul de clara asupra cum ar trebui sa arate viata ideala pentru ei, drumul de parcurs din realitate pana la constructia ideala a vietii lor nu este tocmai usor de dibuit. Berbecii sunt atrasi de o multime de posibilitati, de oportunitati in ceea ce priveste urmatorii pasi pe care urmeaza sa-i faca, insa alegerea propriu-zisa a traiectoriei, deciziile exacte le sunt dificil de luat. Berbecii se simt demoralizati de prapastia pe care o vad intre viata lor din prezent si cea idealizata. Relatiile cu persoanele foarte apropiate pot avea de suferit pentru ca nativii acestei zodii nu cauta sa-si descopere hibele in actiune si in mentalitate care-i impiedica sa evolueze in directia optima, ci gasesc nod in papura si actiunile celor apropiati, acuzandu-i chiar, direct sau mai voalat, ca ii tin pe loc. Berbecii risca sa-si pericliteze relatii importante cu cei aproapiati daca nu-si schimba pozitia.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 23 iunie

Taurii se concentreaza mai mult pe latura financiara si profesionala a vietii lor, punandu-si pe plan secund viata personala si pe cea de familie. In timp ce ei reusesc chiar sa exceleze in activitatile profesionale, chiar si fara rezultate financiare imediate, primind doar promisiuni de recompense banesti, Taurii isi neglijeaza fie familia, fie partenerii de cuplu. Desi este admirabil ca se concentreaza intens pe cariera, vor sfarsi nefericiti daca o relatie care este, in realitate, foarte importanta pentru starea lor de spirit se duce pe Apa Sambetei.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 23 iunie

Gemenii trebuie sa incerce sa fie mai temperati, sa-si infraneze unele porniri, unele impulsuri care ar putea sa-i coste deopotriva in relatiile profesionale si pe plan financiar. Nativii din Gemeni iau in calcul o mie si una de posibilitati de avansare, mai cu seama pe plan profesional, insa stresul generat de faptul ca nu intrevad rezultatul dorit de ei ii face sa fie necumpatati atat in relatiile profesionale, cat si pe plan financiar. Gemenii sunt tentati sa faca cheltuieli nesabuite care ar putea sa-i indatoreze spre finalul lunii. Asadar, cumpatarea este cea mai buna recomandare pentru nativii din zodia Gemeni.

RAC – horoscopul zilei de luni, 23 iunie

Racii simt cum o povara grea li se ridica de pe suflet. Intr-un final, ceva ce ii apasa de mult timp dispare. Astfel ca nativii din Rac se simt eliberati, chiar optimisti in ceea ce priveste prezentul lor, dar si viitorul lor. Acum ca au mai mult timp pentru a se concentra pe sine, ar trebui sa profite de aceasta perioada pentru a se relaxa, dar si pentru a se organiza emotional, spiritual, dar si profesional.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: HOROSCOP