Horoscop 6 noiembrie 2019. Zodii care au parte de noroc în dragoste

Tuesday, 05 November 2019, 16:17, Sursă: REALITATEA.NET

Horoscop 6 noiembrie 2019. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de miercuri, 6 noiembrie 2019!

Adaugă părerea ta

Horoscop 6 noiembrie 2019. Berbec

Nu ţine cont de nimeni, pentru că azi contezi doar tu şi capacitatea ta de a lua decizii fără influenţele sumbre din afară. Ai alături de tine oameni pesimişti, îngrijoraţi, neîncrezători în nimeni şi nimic, ce te trag şi pe tine înapoi, or tu eşti în faţa unei decizii majore în care nu ai voie să baţi în retragere din cauza celor pesimişti. Ştii exact ce trebuie făcut, eşti pregătit să-ţi duci la capăt alegerea fără teamă, de aceea trebuie să ignori complet ce-ţi spun ceilalţi, care oricum nu văd nimic bun.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Taur

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil. Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Rac

Ca să scapi repede de o treabă, deşi nu ai nici un chef să te ocupi de ea, găseşti cea mai uşoară scuză: spui că vei face tot ce poţi! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci când cineva vrea să scape repede de o treabă, dar asta nu te pune în cea mai bună lumină. Promiţi, dar nici măcar nu încerci să faci ceva în direcţia respectivă, semn că a fost o promisiune făcută în glumă, fără consistenţă. Cei care te-au crezut vor fi dezamăgiţi atunci când vor vedea că ai fost superficial în angajamentele tale.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Leu

Horoscop 6 noiembrie 2019. Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie. Discută şi cu ceilalţi membri ai familiei ca să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Fecioară

Nimeni nu-ţi poate urni principiile spirituale pe care le-ai acumulat şi dezvoltat în timp, dar azi primeşti semne de sus că eşti pe calea cea bună, că această credinţă a ta este recompensată cu miracole şi lucruri bune. Credinţa e capacitatea de a rămâne concentrat pe ceea ce vrei să obţii, orice s-ar întâmpla în jurul tău sau pe parcurs, şi azi vei dovedi cât de puternică ţi-e dorinţa de a ajunge acolo.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Balanță

Nu trebuie să-ţi arăţi temerile şi suspiciunile pe faţă, ca atare ţine-ţi sub control emotivitatea crescută, pentru că nu asta vrea să vadă lumea la tine. Mulţi aşteaptă de la tine o decizie importantă, o atitudine fermă şi curajoasă, ca atare, ia-ţi inima în dinţi şi spune doar ceea ce gândeşti. Evită orice cuvânt cu impact negativ, nu folosi bârfa, critica sau judecata aspră în nicio situaţie, pentru că e un moment în care trebuie să-ţi păstrezi calmul şi luciditatea pentru a spune ce vrei.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Scorpion

Nu te mai compara cu nivelul altora, pentru că fiecare are norocul său, destinul său, propriul său sens de mers, deci nu poţi fi şi tu ca ceilalţi. Fii tu însuţi în situaţia de faţă, fără să încerci să imiţi pe alţii, să-i urmezi pe alţii pas cu pas. Mult mai bine te-ai descurca pe propria ta cale, una originală, unică, doar a ta, deci nu încerca să fii ca restul lumii. A face parte din turmă nu e chiar în beneficiul tău, pentru că te-ai putea rupe de pluton pentru a face câţiva paşi mai în faţă sau a urca mai multe trepte mai sus spre succes.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Săgetător

Nu te ţine cu dinţii de nişte principii, scrise sau nescrise, care îţi reduc libertatea de a mai încerca şi alte variante decât cele dictate de cei puternici. Chiar dacă te afli într-un mediu influenţat de legi clare, de limite stricte, de ordine date de sus, sunt momente în care trebuie să te revolţi împotriva acestor principii restrictive şi să te eliberezi! Imaginează-ţi că tocmai ai pornit o revoluţie personală cu scopul de a-ţi recupera drepturile şi de a începe o viaţă mai bună. Nu mai poţi tolera un regim limitativ şi rigid, tu eşti cu un pas înaintea tuturor şi vezi că se poate şi altfel.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Capricorn

Nu te crampona de piedicile absolut fireşti din drumul tău către victorie, pentru că ele au rolul de a te pune la încercare, ca să arăţi şi să-ţi demonstrezi ţie că meriţi şi poţi obţine ceea ce doreşti. Apucă-te serios de treabă, caută soluţii, învaţă din mers şi continuă drumul pe care l-ai început pentru că destinaţia e promiţătoare. Te îndrepţi, pas cu pas, spre prosperitate, spre roade demne de toată lauda, dar nimic nu ţi se oferă pe tavă.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Vărsător

Eşti atras într-o alianţă care nu te onorează, alături de un grup de persoane care preferă să bârfească şi să răspândească vorbe vrute şi nevrute, în loc să aprecieze partea bună a lucrurilor. Tu nu eşti genul: ţie îţi place sinceritatea, adevărul, ai o viziune pozitivă asupra lucrurilor şi oamenilor, deci a te coborî la nivelul acestui joc de culise nu te reprezintă. Chiar dacă, în situaţia de faţă, a participa şi tu la bârfe ar fi un gest de socializare, mai bine faci doar act de prezenţă, fără a te lăsa atras în energiile lor negative.

Horoscop 6 noiembrie 2019. Pești

Porneşte cu încredere noul proiect la care te gândeşti de ceva vreme, dar tot îl ţineai în aşteptare pentru momentul pe care îl considerai potrivit. Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu-ţi stabili deja o strategie în detaliu, pentru că multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, să ţi-l alegi, şi startul, să porneşti spre ţinta visată. Pas cu pas, se vor arăta toate soluţiile şi căile care duc acolo unde ai decis să ajungi.

Citește horoscopul complet pe acvaria.com

Alte articole din: HOROSCOP