Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liderul unui cartel mexican, EXECUTAT chiar pe masa de operaţie. Încerca să îşi modifice chipul

Friday, 03 November 2017, 22:37 Sursă: REALITATEA.NET

Barbati inarmati au patruns luni dupa-amiaza in clinica unde Jesus "El Kalimba" Martin era operat si l-au executat pe acesta, impreuna cu alte trei persoane.

Acesta era supus "unei serii de operatii de chirurgie estetica pentru a-i modifica chipul si pentru a-i sterge amprentele digitale", astfel incat sa nu mai fie recunoscut, au explicat autoritatile, intr-un comunicat. "Personalul medical implicat este si el supus anchetei".

Martin era cercetat de autoritati, care il suspectau ca se afla la conducerea unui grup de delincventi care furau combustibil din oleoducte.

In Mexic, aceasta activitate profitabila dar riscanta a devenit unul dintre principalele flageluri in materie de crima organizata, dupa traficul de droguri.

Ziua de luni a fost marcata de o adevarata baie de sange in statul Puebla, unde 12 persoane au fost ucise intr-o reglare de conturi intre rivali din cartelul condus de Jesus Martin.

Puebla este epicentrul furtului de carburant din Mexic, o activitate in plina expansiune care a costat gigantul petrolier Pemex 2,4 miliarde de dolari incepand cu 2010, potrivit estimarilor companiei.

sursa


Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN