Kate Middleton a născut! Primele imagini cu bebelușul regal

Monday, 23 April 2018, 10:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Kate Middleton a născut, luni, cel de-al treilea copil. Băieţelul, al şaselea nepot al reginei Elizabeth a II-a, s-a născut la ora locală 11.01, ora 13.01, ora României. După aproximativ 6 ore de la naștere, ei au părăsit Spitalul St Mary's din Londra. 

Kate Middleton a născut. Copilul a avut la naştere greutatea de aproximativ 3,8 kilograme. Băiețelul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fratele său prințul George, în vârstă de 4 ani și sora sa, prințesa Charlotte, în vârstă de 2 ani. 

Potrivit presei, prinţul William a asistat la naştere. Kate a fost dusă de urgenţă la spital, în jurul orei 8, ora României, după ce a intrat în travaliu.

Casa regală a anunţat că întreaga familie a fost informată şi este fericită. 

Kate Middleton a născut. Cum arată rezerva de la clinica de lux unde a născut Ducesa de Cambridge

Istoricul regal Marlene Koenig a declarat pentru publicația Town & Country că noul membru al familiei regale britanice va purta titlul de Alteța sa Regală Prinț a lRegatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Deși acesta este titlul oficial, nu este neapărat necesar să fie folosit. Pentru că Prințul William și Kate Middleton sunt cel mai des numiți Ducele și Ducesa de Cambridge, titlul pe care viitorul bebeluș regal îl poate purta va fi Alteța sa Regală Prințul … de Cambridge.

Bebelușul regal. Ce nume va primi cel de-al treilea copil, născut de Kate Middeton


Kate Middleton nu a mai apărut în public de pe 22 martie, de când sarcina a intrat în ultimul stadiu înainte de naştere. 

 

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri