Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Imagini incredibile dintr-o fabrică Apple. Ce fac cei 50000 de muncitori în timpul programului

Wednesday, 27 April 2016, 09:18 Sursă: REALITATEA.NET

În fabrica Pegatron, ordinea e ca la armată. Lucrătorii se aliniază zilnic pentru a le fi verificate ecusoanele, prin scanare cu ajutorul unei tablete.

Uriaşa fabrică aflată la periferia metropolei se întinde pe o suprafaţă cât 90 de terenuri de fotbal. Este pentru prima oară când s-a permis intrarea presei pentru a face poze în interior.

Asta după ce au apărut acuzaţii că lucrătorii sunt obligaţi să muncească multe ore peste program. 

Intregul campus al fabricii ocupa peste 90.000 de metri patrati si peste 50.000 de persoane sunt angajate acolo pentru a asambla terminale iPhone care sunt vandute in lumea intreaga, nenumarate cazuri de incalcare a drepturilor muncii fiind raportate de-a lungul anilor.

Apple si Pegatron au lucrat impreuna pentru a rezolva problemele raportate pana in prezent, iar accesul oferit jurnalistilor americani este o tentativa de a demonstra ca totul functioneaza normal in China, sau cel putin asta vrea Pegatron ca noi sa credem.

In centrul campusului sunt o sectie de pompieri, o sectie de politie si o posta, o serie de autobuze plimband angajatii de la o cladire la alta, multiple restaurante cu autoservire si spatii de recreere fiind deasemenea amplasate pentru angajati.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN