CHARLIE HEBDO. LUARE DE OSTATICI într-o companie de la nord de Paris

Friday, 09 January 2015, 10:35, Sursă: REALITATEA.NET

Fraţii Cherif şi Said Kouachi, suspectaţi în atentatul de miercuri de la Charlie Hebdo, sunt autorii unei luări de ostatici într-o companie din Dammartin-en-Goële, în Seine-et-Marne. Două persoane ar fi murit şi alte 20 ar fi fost rănite în urma schimbului de focuri care a avut loc la Dammartin-en-Goële (Seine-et-Marne), relatează Le Parisien, în ediţia electronică. Informaţiile au fost negate, însă, de autorităţile franceze.

Adaugă părerea ta

UPDATE: Doi oameni au murit şi 20 au fost răniţi în schimbul de focuri dintre poliţie şi suspecţii atacului de la Charlie Hebdo, în localitatea Dammartin-en-Goële. Informaţiile au fost negate, însă, de autorităţile franceze.

Fraţii Cherif şi Said Kouachi s-ar fi baricadat într-o tipografie, unde deţin ostatice mai multe persoane.

Un vehicul a fost furat vineri, în jurul orei 08.40 (09.40 ora României) la Montagny-sainte-Félicité, în Oise, de doi indivizi înarmaţi cu pistoale automate şi cu semnalmentele fraţilor Kouachi, cei doi suspecţi în atentatul de la Charlie Hebdo.

Câteva minute mai târziu, un schimb de focuri a avut loc în Seine-et-Marne, în dretul Dammartin-en-Goële, în apropiere de zona unde au loc operaţiunile de căutare a fraţilor Cherif şi Said Kouachi, scrie MEDIAFAX.

Mai mulţi bărbaţi aflaţi la bordul unei maşini au tras în forţele de ordine.