Evaluare Nationala 2015


Admitere liceu 2015. Completarea fişelor pentru repartizarea în licee. Evită următoarele greşeli!

Admitere liceu 2015. Completarea fişelor pentru repartizarea în licee. Evită următoarele greşeli!

Admitere Liceu 2015. Elevii de clasa a VIII-a au aflat deja notele finale, după contestaţii, la examenul de Evluare Naţională. Începând de vineri, absolvenţii, împreună cu părinţii lor, trebuie să completeze fişa de admitere la liceu, pentru a fi repartizaţi la un liceu. Realitatea.net vă oferă toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru completarea fişei de admitere la liceu, repartizarea computerizată şi mediile de admitere.

ACTUALREZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 CONTESTAȚII. Iată nota ta finală! Verifică AICI

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 CONTESTAȚII. Iată nota ta finală! Verifică AICI

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 CONTESTAȚII. Elevii care au susținut testele la EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 și care au fost nemulțumiți de note află azi rezultatele finale. Contestațiile au fost soluționate, iar notele vor fi afișate mai întâi la avizierul școlii, apoi pe site-ul Ministerului Educației, EDU.ro. Emoțiile sunt aproape de final. Rămâi pe REalitatea.net pentru a afla totul despre REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 CONTESTAȚII. 

ACTUAL

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 după CONTESTAȚII

REZULTATE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015. Judeţele cu cele mai multe note de 10

REZULTATE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2015. Astăzi, pe site-ul Ministerului Educaţiei, EDU.RO, au fost afişate rezultatele obţinute de elevii de clasa a VIII-a la Evalurea Naţională. Per total, 409 elevi au obţinut media 10. În acest an, rata de promovare este mai mare decât în 2014. În ceea ce priveşte mediile de 10 obţinute de absolvenţii de clasa a VIII-a, judeţul Cluj se poate lăuda cu cei mai bine pregăiţi elevi. În schimb, Brăila se poate mândri ce cea mai mare rată de promovare, de 92,4%, urmat de Cluj cu o rată de promovabilitate de 92,4%. Singurul judeţ în care nu s-a obţinut nicio medie de 10 este Harghita, în timp ce Teleormanul este singurul judeţ în care procentul promovabilităţii a scăzut.

ACTUAL

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 

Rezultate Evaluare Națională 2015 Edu.ro. Verifică aici nota ta la Capacitate

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO se vor afişa pe 26 iunie la avizierul şcolii şi ulterior pe site-ul inspectoratului, pe EDU.RO şi pe REALITATEA.NET. În aceeaşi zi, elevii nemulţumiţi de notele luate vor putea depune contestaţii.Ministerul Educaţiei a propus subiecte uşoare la Evaluarea Naţională pentru a creşte rata de promovare a elevilor. Asta susţin profesorii după ce au văzut subiectele de la examen. 

ACTUAL


REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO

Rezultate Evaluare Națională 2015. Edu.ro anunță notele la Capacitate

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2015 EDU.RO. Ministerul Educaţiei a propus subiecte uşoare la Evaluarea Naţională pentru a creşte rata de promovare a elevilor. Asta susţin profesorii după ce au văzut subiectele de la examen. Notele la examenul de Evaluare Națională (sau Capacitate cum era cunoscut) se afișează vineri, 26 iunie, la avizierul școlii, pe site-ul Edu.ro și pe pagina virtuală a inspectoratului județean. Abia după aceea, elevii nemulțumiți pot depune contestații. 

ACTUAL