Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Istorie BAC 2019. Metoda incredibilă prin care o elevă a încercat să copieze

Wednesday, 03 July 2019, 13:37 Sursă: REALITATEA.NET

Istorie BAC 2019. O elevă a încercat să copieze la BAC, dar a fost prinsă, scrie Realitateadearges.net.

Este vorba despre o absolventă a Liceului Tehnologic Construcții de mașini Mioveni. Evenimentul s-a petrecut într-o sală de examen a Liceului „Iulia Zamfirescu” din Mioveni. Fata a fost prinsă având la ea un pix, care funcționa cu o cartelă SIM.

Istorie BAC 2019. Se pare că pixul răspundea automat la apeluri și cu ajutorul microfonului încorporat, fata putea comunica fără restricții cu persoana care o apela. În timpul examenului, examinatorii au auzit niște zgomote și luminițe ciudate și au verificat-o pe elevă. În cele din urmă, aceasta a fost eliminată.

Subiecte Istorie - Bac 2019 - Rezolvari si bareme

Istorie BAC 2019. Conform ISJ Argeș, din cei 4.304 elevi argeșeni înscriși la ce-a de a doua probă a Bacalaureatului au fost prezenți 4.145. Au absentat 158 de elevi argeșeni, un elev fiind eliminat.

La istorie au fost înscriși 1280 de elevi, fiind prezenți 1264, plus eleva care a fost eliminată după ce a încercat să copieze. În schimb, la matematică au fost înscriși 3.124 de elevi, fiind prezenți 2.881 de elevi.

Istorie BAC 2019. Ultima probă scrisă, cea la alegere a profilului şi specializării, va avea loc joi, 4 iulie.

Istorie BAC 2019. Absolvenţii de liceu care au terminat profilul Uman au avut de rezolvat, miercuri, mai multe cerinţe pornind de la un text despre comunism şi Uniunea Sovietică la subiectul I. La subiectul III, elevii au avut de scris un eseu pe tema spaţiului românesc în perioada Evului Mediu, scrie Adevărul.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri