Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Varoufakis, mai tare decât DiCaprio. Câţi bani cere pentru 1 minut de interviu

Thursday, 29 October 2015, 14:12 Sursă: REALITATEA.NET

Un scandal s-a declanșat în Italia după ce s-a aflat că pentru un interviu de 22 de minute pe care l-a acordat postului de televiziune RAI fostul ministru grec de finanțe Yanis Varoufakis a încasat o sumă de 24.000 de euro, relatează AFP. Deci fiecare minut de întrebare-răspuns a costat 1100 euro.

La 27 septembrie, Varoufakis a fost invitat într-o emisiune difuzată de RAI 3, iar pentru participarea la acest interviu care nu a durat mai mult de 22 de minute, el a primit 24.000 de euro și un bilet de avion la clasa I, potrivit mass-media italiene.

Această sumă a fost dezvăluită de către fostul ministru însuși, care indicase pe blogul său onorariile primite la diverse conferințe și interviuri la care a luat parte în ultimul timp.

"Este extrem de grav, nu am mai văzut" așa ceva, a reacționat Renato Brunetta, liderul deputaților Forza Italia (FI), partidul lui Silvio Berlusconi.

"Dar italienii plătesc abonamentul RAI pentru a-l plăti pe Varoufakis? Sper că nu", a scris într-o postare pe Twitter Mara Carfagna, purtătoarea de cuvânt a FI în Camera Deputaților, potrivit Agerpres.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL