Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Toată lumea le consumă, dar acești tineri au pățit ceva HALUCINANT după ce au mâncat aceste dulciuri

Monday, 10 July 2017, 18:10 Sursă: REALITATEA.NET

Conținutul de THC din dulciuri a fost atât de puternic încât adolescenții au raportat halucinații, puls crescut, vedere încețoșată și dureri de membre.

S-a raportat că fiecare adolescent a consumat câte o jumătate de ursuleț gumat, dar efectele au fost mai puternice decât s-au așteptat.

Poliția a declarat că alerta a fost dată joi seară de unul dintre tineri, în vârstă de 19 ani, care a apelat serviciile de urgență spunând că nu se simte bine.El a spus că a mâncat ursulețul de gumă în timpul unei excursii, fiindu-i oferit de unii ditntre camarazi, care acum nu mai sunt de găsit.

Autoritățile au făcut cercetări și au descoperit că, deși arată aproximativ identic cu cei pe care îi găsim în orice magazin, ursuleții de gumă cu adaosul chimic în cauză au fost achiziționați dintr-un alt stat, unde consumul de cannabis este legiferat – ceea ce nu este cazul statului Indiana.

Reprezentanții poliției au declarat că ancheta este în curs de desfășurare și momentan nu s-a luat nicio decizie cu privire la măsurile pe care le vor lua.

Cei 11 adolescenți sunt acum în afara oricărui pericol.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL