Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

ULUITOR! A găsit această creatură pe marginea drumului. A luat-o acasă. În ce s-a transformat

Wednesday, 13 April 2016, 13:15 Sursă: REALITATEA.NET

I-a fost teamă să nu fie rănit de ceea ce părea a fi un animal, dar, oricum, nu era sigur cu ce avea de-a face. Şi-a luat inima-n dinţi, a pus mâna pe creatură şi a dus-o acasă. A crescut-o în grădină, într-un ţarc, iar peste un an a cehmat un veterinar.

Bărbatul a aflat şi cu ce ciudăţenie se confrunta. Doctorul veterinar i-a spus că animalul se numeşte, poate părea bizar, LENEŞ.

Vedeţi cum a reacţionat omul în GALERIA FOTO AICI!

 

PROMOTIE MARE LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI


Leneșii sunt mamifere placentare care viețuiesc în America de Sud și Centrală și aparțin subordinului Folivora. Leneșii au mărimi cuprinse între jumătate de metru și 1,7 metri. Se pot clasifica în două genuri: leneșii cu trei degete(Bradypus, Bradypodidae) și leneșii cu două degete (Choloepus, Megalonychidae).

Principalii dușmani ai leneșilor sunt oamenii, care îi consumă pentru carnea gustoasă, moale ce este considerată o delicatesă. Alți prădători sunt șerpii, jaguarii sau acvilele harpia.
Ghearele puternice și tăioase pot fi folosite ca arme împotriva prădătorilor.

De asemenea, în blana leneșilor trăiesc alge albastre-verzi și alge verzi Chlorophyta, care îi dau blănii o culoare verzuie. Aceasta, asociată cu mediul lor de viață arboricol, le conferă un bun camuflaj.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL