UPDATE Iată pentru ce primește Duckadam câteva mii de euro lunar! Replică incredibilă

Tuesday, 15 January 2019, 10:23 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

A apărut un document intern al clubului FCSB, în care Helmuth Duckadam, portarul lăudat de Donald Tusk, se justifică în fața finanțatorului Gigi Becali pentru banii primiți în iulie 2018, în calitate de președinte de imagine.

Helmuth Duckadam a reacționat: "Nu e nicio problemă. Eu făceam un raport de activitate în fiecare lună pentru mine. Când mi s-a cerut acest lucru n-am avut nicio problemă să-l dau. Mi s-a cerut de anul trecut, de 4-5 luni. Probabil că erau şi ei curioşi să vadă ce fac de mi l-au cerut. Eu le trimit raportul prin mail în fiecare lună. Îmi justific şi eu activitatea.

Activitatea mea nu constă doar în emisiuni la Digi. Anul trecut, înainte de Crăciun, am fost la o academie în Anglia, am avut acţiuni de caritate. Nu sunt neapărat obligat să fac acest raport. Mi s-a cerut şi mă conformez. Nu ştiu amănunte despre cum sunt plătit, dacă sunt pe drepturi de autor sau altceva.

Nu sunt obligat să vorbesc despre FCSB la emisiunile la care merg. Un lucru să fie foarte clar. N-am fost, nu sunt şi nu voi fi obligat să spun anumite lucruri. Am libertatea de a spune ce gândesc”.

------------------------------

Știrea inițială

Helmuth Duckadam este plătit cu câteva mii de euro lunar de Gigi Becali, la FCSB. Funcția pe care o ocupă legendarul portar de la Sevilla este de președinte de imagine.

Gsp a intrat în posesia unui document intern prin care se poate vedea cum își justifică Duckadam banii primiți de la FCSB în iulie 2018.

Astfel, pe o coală A4, sunt menționate 10 acțiuni prin care Duckadam, cel care a apărat patru penalty-uri la Sevilla, în 1986, în finala Cupei Campionilor Europeni disputată de Steaua contra CF Barcelona, își decontează banii primiți în acea lună de la Becali.

Duckadam scrie pe acea foaie că a reprezentat clubul în nouă emisiuni Digi Sport, dar acolo Duckadam merge pentru că este plătit de postul TV cu care are un contract de colaborare.

90 de euro ar primi Duckadam pentru fiecare apariție la Digi Sport, conform gsp.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DOCUMENTUL!

 

 

.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT