Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tunelul Canalului Mânecii, blocat de imigranţi! Aceştia au blocat şinele şi s-au urcat în trenuri!

Wednesday, 02 September 2015, 12:33 Sursă: REALITATEA.NET

"Trenurile aşteaptă să intre în tunel, întrucât sunt intruşi pe şine la Calais, autorităţile sunt la faţa locului pentru a ajuta", a scris pe Twitter compania Eurostar, marţi seara.

Din cauza întârzierilor mari din portul francez, două trenuri au fost nevoite să se întoarcă, unul la Londra şi celălalt la Paris. Un alt tren care circula spre Londra nu s-a putut întoarce la Paris din cauza unei defecţiuni tehnice.

Eurostar a precizat că traficul feroviar ar urma să se desfăşoare în condiţii normale miercuri dimineaţă, dar a adăugat că două trenuri au fost anulate.

"Am fost opriţi la 21.15 (23.15, ora României) în apropiere de Calais, după ce am plecat din Paris, şi ni s-a spus că sunt intruşi pe acoperiş şi în jurul trenului", a declarat un pasager.

"Trenul a rămas fără electricitate şi a fost împins înapoi în gara din Calais (...) O întârziere destul de mare - circa cinci ore fără lumină, apă sau aer condiţionat", a adăugat acesta, precizând că "poliţia a inspectat trenul cu ajutorul unui elicopter".

"Intruşii sunt pe trenul din faţa noastră", a scris pe Twitter Lucy Francis, o călătoare din Londra.

"Trenul nostru Eurostar a fost oprit lângă Calais. Şeful de tren ne-a spus că sunt imigranţi pe acoperiş. Poliţia este aici. Foarte foarte trist", a scris un alt pasager, Conor Maples.

Miercuri dimineaţă, mai mulţi pasageri stăteau la coadă la gara St Pancras, după ce trenul de la 7.55 (9.55, ora României) cu destinaţia Paris a fost anulat din "motive operative"


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL