Topul salariilor de la Apple

Tuesday, 02 December 2014, 11:05 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Vezi o lista de 22 de niveluri salariale din cadrul gigantului american, potrivit unor dezvaluiri anonime din partea salariatilor, potrivit DailyBusiness.ro. Si, daca te vezi in locul unuia dintre acesti norocosi, ar trebui sa incepi sa-ti scrii CV-ul.

1. Mac Genius: 44.070 $
"Geniile" Mac sunt foarte importante pentru experienta de shopping in magazinele Apple. Dar nu primesc foarte multa recunostinta din partea companiei, daca ne uitam la salariile lor.  

2. Lead Mac Genius: 55.626 $
Dupa ce petreci putin timp intr-un magazine Apple ca Genius, vei fi platit putin mai bine. Un Lead Mac Genius castiga jumatate din suma cu care e remunerat un inginer software bun la Apple.  

3. Assistant Apple Store Manager: 56.046 $
Apple are nevoie de oameni care sa ajute la functionarea optima a magazinelor sale. Un Assistant Store Manager este platit mai bine decat un "geniile" Mac sau reprezentantii de vanzari.  

4. Account executive: 82.479 $
Un Account Executive gestioneaza relatiile business-to-business, fiind responsabili de mentinerea acestor relatii. Apple are foarte multe relatii valoroase cu advertiseri, producatori de componente hardware etc.  

5. Store Manager: 85.357 $  
Ei sunt liderii fiecarui Apple Store. Probabil ca nu-I vei vedea in linia intai, cu clientii, dar ei joaca un rol crucial in succesul Apple.

6. Business analyst: 92.169 $
Un business analyst se asigura ca afacerea Apple merge ca pe roate.  

7. Financial analyst: 94.799 $
Apple are de asemenea o echipa foarte buna de analisti care asigura linia finatelor.

8. Software quality assurance engineer: 99.650 $
Inginerii QA au un rol major in ceea ce priveste satisfactia clientilor, ei asigurandu-se ca software-ul Apple functioneaza ireprosabil.  

9. Systems engineer: 104.231$
Cu "o tona" de furnizori si fabrici, Apple trebuie sa gestioneze la un mare nivel logistica necesara, pentru a se asigura ca produsele ajung in timpul si la locul potrivit. Inginerii de sistem sunt insarcinati cu asigurarea lantului de productie si cu managementul riscului in cadrul acestui proces.  

10. Project manager: 107.631$
Project managerii vegheaza asupra tuturor aspectelor unui anumit proiect si asupra finalizarii la timp a acestuia. Ei trebuie sa fie familiari cu diverse domenii de lucru in cadrul companiei.

11. Firmware engineer: 113.155 $
Acesti ingineri potrivesc software-ul cu hardware-ul, facandu-le sa functioneze bine impreuna. Este un rol critic, care necesita expertiza in ambele domenii.

12. Test engineer: 113.916 $  
Acesti ingineri dezvolta anumite procese care solicita produsele aflate la test, pentru a se asigura ca standardele de calitate ale companiei sunt indeplinite. Aceste procese sunt responsabile pentru lipsa defectelor si pentru functionalitatea deplina a tuturor produselor.  

Mai multe aici


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ECONOMIE