Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tonel Pop: "Soţia lui Dincă, în casă cu Luiza. S-a spulberat bruma de încredere în anchetatori"

Thursday, 22 August 2019, 12:38 Sursă: REALITATEA.NET

Tonel Pop spune că are motive să creadă că soţia inculpatului de 66 de ani din Caracal s-a aflat în aceeaşi casă cu Luiza, în perioada în care fata de 18 ani era sechestrată acolo. Apărătorul familiei Luizei acuză că anchetatorii s-au grăbit să-i audieze pe soţia şi pe copiii lui Dincă , fără să-l anunţe şi pe el de acest lucru.

"Trebuie să vă spun ca am sosit aici aflând pe surse ca familia inculpatului Dincă este audiata la DIICOT. Nu m-a anuntat nimeni, iar daca pana acum aveam o bruma de incredere in anchetatori, in momentul ăsta s-a spulberat. Am dreptul să particip la orice act de urmarire penala. Cu toate ca am venti aici si m am prezentat, au zis "nu domnule, nu avem activitati in acest moment". S-a evitat cat s-a putut, să nu fiu de faţă la audierea acestor persoane.

Am cerut sa vedem cat timp a locuit aceasta doamna acolo (soţia lui Dincă), pentru că se suprapune perioada, am aceasta prezumţie, e posibil să fi fost acolo când era şi Luiza. În momentul in care i-ar audia in calitate de făptuitori, atunci nu pot să se prevaleze de faptul că suntem rude... nu pot sa spun... E o chestie de notorietate publică faptul că soţia lui Dincă a fost acolo", a spus Tonel Pop, care a adăugat că se simte urmărit, supravegheat şi interceptat.

Cazul Caracal. Procurorii au cerut expertiza bijuteriilor găsite în butoiul din Casa Groazei


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL