Coronavirus - România: 5467 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TELEKOM face curăţenie: scoate la vânzare 351 de maşini şi 61 de utilaje

Wednesday, 24 September 2014, 10:20 Sursă: REALITATEA.NET

TELEKOM Grupul TELEKOM România vinde 351 de autovehicule scoase din uz şi 61 de utilaje.

TELEKOM Autovehiculele, Dacia, Renault, Citroen, Volkwagen şi alte câteva mărci, sunt scoase la licitaţie în pachete de aproximativ 20 de unităţi şi sunt localizate în 30 de judeţe şi în Bucureşti.

Anunţul este valabil până în data de 6 octombrie, scrie zf.ro..

TELEKOM Nemţii de la Deutsche Telekom intenţionează să lanseze mai multe pachete de produse şi servicii în următoarele două luni, sub brandul "T".

TELEKOM România, format din foştii operatori Cosmote şi Rom­telecom, pregăteşte lansarea mai multor produse şi servicii şi pachete fix mobil sub brandul „T", dintre care o parte până la finele acestui an.

Noile oferte TELEKOM fac parte din strategia grupului de a-şi schimba „substanţial" oferta odată cu adoptarea brandului german, a declarat într-un interviu pentru ZF Hans-Chris­tian Schwingen, director de brand în cadrul grupului german Deutsche Telekom.

TELEKOM „Veţi vedea mai multe lucruri întâmplându-se în următoarele două luni din punctul de vedere al rebrandingului, sunt sute de proiecte în desfă­şurare legate de acest rebranding şi mă aştept ca o parte dintre ele să fie finalizate până la sfârşitul anului", a spus Schwingen.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL