Coronavirus - România: 18429 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Telekom desfiinţează 180 de posturi de manager

Monday, 19 June 2017, 10:15 Sursă: REALITATEA.NET

Grupul de companii Telekom România va desfiinţa 180 de poziţii de management în cadrul procesului de reorganizare aflat în derulare, dar majoritatea celor afectaţi de măsură vor rămâne în grup, a declarat, vineri, într-o întâlnire cu presa, directorul general al Telekom România, Miroslav Majoros.

"Avem prea mulţi manageri faţă de numărul de angajaţi şi asta nu este sănătos. Estimez că vom desfiinţa aproximativ 180 de poziţii de management, dar asta nu înseamnă că toţi aceşti oameni vor pleca din companie. Majoritatea sunt buni profesionişti şi vor rămâne în grup", a afirmat Majoros.

CEO-ul a mai explicat că unii manageri din companie "nici măcar nu au o echipă", potrivit economica.net. "Sub 6-7 angajaţi la un şef nu prea este sănătos. Sunt oameni care sunt foarte buni specialişti pe domeniul lor dar nu sunt talentaţi ca administratori şi nici nu sunt mulţumiţi aşa. Vrem ca managerii să administreze, să se ocupe de echipa lor, nu să se concentreze în continuare pe munca tehnică în paralel cu sarcinile manageriale", a detaliat Majoros.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL