Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Telefonul care te face să dai cu iPhone de pereți: "monstrul" de la Samsung te lasă fără cuvinte

Thursday, 11 April 2019, 19:34 Sursă: REALITATEA.NET

Samsung Galaxy A80 ar putea fi cel mai tare smartphone care a ieșit în ultimii ani pe piață. Nu doar că are un ecran imens, dar are și-o cameră pe măsură. E vorba de una cu 48 de megapixeli pe care o poți folosi să faci selfie-uri cum nici nu visai. 

Camera e rabatabilă și e integrată pe un mecanism glisant. La prima vedere, ar putea părea un artificiu de marketing. Pe de altă parte, telefonul Samsung are margini inexistente pe partea din față. E visul de aur al utilizatorilor de telefoane: un telefon cu margini cât mai înguste. 

Camera de 48 megapixeli e cea mai mare folosită vreodată de Samsung. Acum concurează de la egal la egal cu Huawei și lasă în urmă iPhone. iPhone are camere de 12 MP și nu e pe placul tuturor utilizatorilor.

Ce mai are special noul telefon de la Samsung?

Camera foto de 48 MP este însoțită de o cameră adițională de 8 megapixeli ultrawide ca să prinzi în poze tot ceea ce-ți dorești. Aceasta din urmă ar trebui să te ajute să integrezi un număr mare de prieteni într-un singur cadru. Cel de-al treilea senzor este de tip 3D pentru portrete deosebite.

Partea din față a telefonului Samsung este acoperită de un ecran de dimensiuni generoase. Are 6,7 inci inci în diagonală, de tip Super AMOLED cu o rezoluție nativă excelentă. Autentificarea se face printr-un senzor de amprentă integrat în ecran. Acumulatorul folosit este de 3700 mAh cu încărcare rapidă. Astfel, nu mai pierzi timp cât aștepți să se încarce telefonul.

Telefonul are 8GB RAM și o memorie internă de 128GB. Nu are suport pentru carduri microSD. Telefonul este preinstalat cu Android 9 Pie cu interfața One UI. Concurează excelent cu orice iPhone și nici n-o să coste o avere. Până în vară o să ajungă și în România. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL