Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tânăra înfometată aproape de moarte de bunicii ei rupe tăcerea: "Încă 10 minute şi mureai!"

Saturday, 21 April 2018, 10:11 Sursă: REALITATEA.NET

După ani de chin, a ajuns să cântărească doar 17 kg. Tânăra a fost supusă unor abuzuri fizice de neimaginat chiar de către bunicii săi.

Într-o serie de postari pe o reţea de socializare, tânăra a făcut publice imagini halucinante cu trupul său gol, ajuns piele şi os. Tânăra a scris, în dreptul fotografiilor care fac şi cea mai rece inimă să tresalte, că bunicii săi o băteau crunt ori de câte ori o prindeau mâncând. Aceasta a povestit chinurile groaznice prin care trecea zi de zi, ceas de ceas: în momentul în care o vedeau cu mâncare în gură, bunicii săi o forţau să verse, apoi o loveau. Abuzurile au durat ani de zile.

Fotografiile au fost făcute acum 10 ani, cu doar câteva zile înainte de a fi internată de urgenţă. "Am făcut publice aceste imagini pentru a-i încuraja pe cei care sunt într-o situaţie asemănătoare să ia atitudine şi să demaşte abuzurile. Trebuie să ceară ajutor! Nu sunt singuri!", a spus tânăra.

Când a ajuns la spital, medicii care au internat-o i-au spus: "Încă 10 minute şi ai fi fost moartă!"

În prezent, tânăra se luptă cu organismul grav afectat de bătăi şi înfometare. Din fericire, aceasta a început să ia în greutate. În ciuda chinurilor la care a fost supusă, aceasta a refuzat să dea detalii cu privire la identitatea bunicilor abuzivi. Mai mult, tânăra nu a dorit să spună nici măcar dacă aceştia au fost pedepsiţi cumva de autorităţile care i-au preluat cazul.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL