Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tânăra care a obţinut DESPĂGUBIREA RECORD de 1 MILION DE EURO A DAT DIN NOU CNADR ÎN JUDECATĂ

Wednesday, 09 July 2014, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

Georgiana Ghegeliu din Constanţa a rămas fără o mână, în 2006, a doua zi de Crăciun. Tânăra se afla în maşina condusă de prietenul ei, în drum spre Braşov, scrie atitudineaonline.ro.

La un moment dat, şoferul a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism, rămas până azi neidentificat, care a pătruns pe contrasens, dar a pierdut controlul maşinii şi s-a oprit într-un parapet metalic de pe marginea drumului, care era deteriorat. Parapetul a străpuns portiera, a secţionat mâna fetei, iar la spital medicii au fost nevoiţi să amputeze braţul tinerei.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit că CNADNR este vinovată pentru producerea accidentului şi a obligat compania de stat la plata sumei de 1 milion de euro, despăgubiri. Imediat după sentinţă, instituţia a anunţat, printr-un comunicat de presă, că i-a virat Georgianei banii în cont. La interval de câteva săptămâni de la pronunţarea instanţei, constănţeanca a depus o nouă acţiune, la Tribunalul Constanţa, cu obiectul „pretenţii”.

Dosarul a fost înregistrat pe 2 iulie, la secţia civilă. Tânăra nu doreşte să vorbească, momentan, despre această acţiune. "Nu aş vrea să vorbesc despre această acţiune, deocamdată. Sunaţi-l pe avocatul meu şi vă poate da mai multe detalii", a spus Georgiana.

DESPĂGUBIRE-RECORD după un ACCIDENT: 1 MILION DE EURO de la CNADNR pentru tânăra mutilată

 
Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL