Bugetarii "de lux" din Teleorman, cei mai înfocaţi susţinători ai lui Dragnea la ICCJ

Tuesday, 16 April 2019, 10:48 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O parte dintre cei mai vocali susţinători ai lui Liviu Dragnea care s-au adunat luni, în faţa sediului Înaltei Curţi de Casație și Justiție, sunt bugetari din Teleorman. Realitatea de Teleorman şi Alexandria, Teleorman, România 2.0 au identificat cinci dintre susţinători care sunt plătiţi din ban publici, sunt din Teleorman şi, la ora protestului, teoretic se aflau la muncă.

Cristiana Alcea – consilier județean în cadrul Consiliului Județean Teleorman, școlită din banii Primăriei Alexandria la Universitatea de partid – Valahia. În banca de la CJ, Cristiana este foarte tăcută, nu a deschis gura în şedințe, nu a avut nicio inițiativă, nicio idee, niciun freamăt, potrivit Realitatea de Teleorman. 

O altă amazoană consilier județean despre rezultatele căreia nu putem scrie fiindcă nu avem despre ce este Cristina Tatu, angajată la Parlamentul României. 

Simulescu Adelina Mariana este, de asemenea, consilier județean, dar și consilier juridic la Primăria Alexandria. 

Tot consilier județean este și Florin Valentin Chiran.

Voicilă Ionuț era un fotbalist talentat, dar a ales banii de la primărie și să fluture steaguri pesediste în toate campaniile electorale. 

Biografiile romanţate ale tuturor admiratorilor înfocaţi ai lui Liviu Dragnea le puteţi citi pe Realitatea de Teleorman.

Servitorii pesediști din Teleorman au strigat ca din gură de șarpe: ”Dragnea, președinte”

sursă foto: Realitatea de Teleorman/Alexandria, Teleorman, România 2.0Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri