Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Suspect audiat în cazul celor doi oameni ai străzii care au fost incendiaţi, la Galaţi

Tuesday, 25 October 2016, 15:19 Sursă: REALITATEA TV

Suspectul principal în cazul incendierilor de la Galați a fost prins, astăzi, de către polițiștii din Galați, fiind vorba tot de un om al străzii care este audiat de către procurori, au declarat surse judiciare.

Ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, a declarat, referitor la oamenii străzii incendiați la Galați, că a discutat marți cu conducerea Poliției și i s-a transmis că ancheta e în curs, scrie Mediafax.

Întorsătură de situaţie în cazul celor doi bărbaţi fără adăpost incendiaţi de un necunoscut. La o zi după ce Parchetul Galaţi anunţa că nu există niciun suspect, marţi era audiat un suspect la Poliţie.

„În noaptea de 20 spre 21 octombrie, în jurul orei 3, o persoană necunoscută a aruncat o substanţă inflamabilă peste adăpostul improvizat a două persoane fără adăpost. În urma acestei acţiuni, cele două persoane au suferit arsuri pe suprafeţe întinse din corp iar în prezent se află spitalizate. Pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infrcaţiunii de tentativă la omor calificat. În momentul de faţă nu există niciun suspect“, a declarat procurorul Oana Hîncu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, luni.

Tot marţi a fost transferat la un spital din Capitală bărbatul cu arsuri mai grave, care se află în stare gravă, cu arsuri pe aproximativ 70% din corp.Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL