TOP judeţe cu cele mai multe comenzi online de la IKEA Băneasa

Monday, 20 October 2014, 12:34 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Unitatea IKEA din România a vândut 13.258.148 de produse. Pragul magazinului a fost trecut de 3.232.810 de persoane, cu 30.820 mai multe față de anul precedent, scrie Capital.ro.

„Faptul că România ocupă locul 4 între țările în care compania IKEA este prezentă, din punct de vedere al satisfacției clienților, este un mare motiv de bucurie. Românii apreciază foarte mult un raport bun între preț, calitate si design și credem că numărul de peste 3 milioane de vizitatori care au trecut pragul magazinului nostru demonstrează acest lucru", a declarat Cornel Oprișan, retail manager IKEA România.

Dintre produsele vândute de IKEA în Băneasa, 60% au fost obiecte de mobilier, iar 40% accesorii și decorațiuni.

Într-o lună și jumătate de la lansarea serviciului de comenzi online IKEA România a ajuns la 3.500 de comenzi plasate, spune Mihaela Mureșan, marketing manager al companiei.

Din totalul comenzilor plasate până la 31 august 2014, aproximativ 17% au fost plasate din București, iar restul din țară, cele mai multe comenzi fiind din județele Cluj, Timiș, Iași și Constanța.

În ultimul an, IKEA a avut un număr de 496 de angajaţi, dintre care 310 au vechime de peste 3 ani, iar 37 lucrează de la intrarea IKEA în România.

Mai multe aici.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ECONOMIE