Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

StilPropriu.ro – 5 aparate de antrenament in casa care costa sub 1.000 de lei

Monday, 19 June 2017, 13:42 Sursă: REALITATEA.NET

StilPropriu.ro – Lista cu toate aparatele de sport din oferta poate fi consultata AICI.

StilPropriu.ro este un magazin online, proiect dezvoltat de realitatea.net, care va oferta o gama larga de produse la preturi excelente. Pentru astazi va recomandam aparatele de sport. Se apropie vremea de plaja si doriti sa aveti trupul bine lucrat, asa ca va recomandam 5 modele de aparate de sport care pot fi folosite in propria locuinta.

StilPropriu.ro – Aparat fitness cardio Twister

Primul aparat pe care vi-l recomandam este eficient pentru definirea intregului corp, ajuta la arderea grasimilor, tonifica muschii si ajuta la sculptarea unui abdomen atractiv. Este vorba despre aparatul fitness cardio twister. Pretul lui are o reducere consistenta si poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Aparat abdomene circular Abdo Loop

Aparatul din imagine este un aparat ideal pentru a va mentine si antrena abdomenul chiar in comoditatea propriei locuinte. Va sprijiniti genunchii, tineti manerul si rasuciti  cu miscari simple de oscilatie. Pretul aparatului costa mult sub 1.000 de lei ei poate fi gasit AICI.

StilPropriu.ro – Aparat total Fitness Abdo Crunch

Un alt aparat care va lucreaza mai multe grupe de muschi este Total Fitness Abdo Crunch. Sunt vizate in special abdomenul, spatele, umeri, piept, bicepsi, tricepsi, fesieri si solduri. Puteti face mai multe tipuri de exercitii diferite, presa picior, genoflexiuni pentru spate, genoflexiuni pentru abdomen si exercitii aerobice cardiovasculare. Oferta pentru acest aparat poate fi gasita AICI.

StilPropriu.ro – Banca de antrenament 6xbench

Banca de antrenament 6xbench este confortabila, ideala pentru a va lucra si intari abdomenul. In plus, rolele cu care e dotata banca va ofera un masaj placut in timpul exercitiilor. Toate detaliile despre aparat si pretul pot fi gasite AICI.

StilPropriu.ro – Bicicleta Stationara Magnetica Fitness

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol e una foarte avantajoasa pentru o bicicleta stationara magnetica fitness ce poate fi amplasata atat pe balcon sau in fata televizorului. Bicicleta are doar 4.5 kg si e dotata cu ecran LCD care afiseaza timpul, viteza caloriile si distanta. Toate detaliile le gasiti AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL